Pozantı Belediyesi, Türkiye Kültür Yolu Festivali ve Portakal Çiçeği Karnavalı’nda Pozantı’nın Zenginliklerini Tanıtacak

Pozantı Belediyesi, Türkiye Kültür Yolu Festivali ve Portakal Çiçeği Karnavalı’nda Pozantı’nın Zenginliklerini Tanıtacak

12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’na katılacak olan Pozantı Belediyesi, ilçeye özgü yöresel ürünleri ve tatları merkez parkta açılacak stantlarda tanıtacak.

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, bu yıl Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali projesine dâhil edilen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda Pozantı’nın tarihi, kültürel ve gastronomik değerlerini sergileyeceklerini duyurdu.

POZANTI’NIN YÖRESEL LEZZETLERİNİ TANITACAĞIZ

Başkan Avan’ın konuyla ilgili açıklamasında şunları dile getirdi; "Pozantı Belediyesi olarak, bölgemizin eşsiz değerlerini tanıtmak ve paylaşmak amacıyla Türkiye Kültür Yolu Festivali ve Portakal Çiçeği Karnavalı’nda bir stant açacağız. Bu sayede Pozantı’nın çeşitliliğini ve güzelliklerini tüm Türkiye ile dünyaya gösterme fırsatı sunacak.

Festival ve karnaval süresince açtığımız stant ile Pozantı’mızın tarihi yerlerini, doğal güzelliklerini, kültürel etkinliklerini ve eşsiz lezzetlerini tanıtarak ilçemizin turizmine katkı sağlayacağız. Pozantı’mızı geliştirip güzelleştirirken aynı zamanda kültür turizmi, gastroturizm ile ekoturizmi arttırmak ve geliştirmek amacıyla Pozantı Belediyesi olarak bu tarz etkinliklerde yerimizi almaya devam edip ayrıca projeler geliştirerek ilçemizi hak ettiği değeri görmesini sağlayacağız."


Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis