Pozantı Belediyesinden Afet Bölgelerine Yardım Atağı

Pozantı Belediyesinden Afet Bölgelerine Yardım Atağı

Pozantı Belediyesi, yangın mağdurları sonrası selzedelere de yardım elini uzattı.

 

Pozantı Belediyesi tarafından ülkemizdeki yangın bölgelerinde hayvanları yanan köylülere yardım amaçlı 50 adet küçükbaş hayvan gönderilirken, Kastamonu ve Sinop'ta yaşanan sel felaketi nedeniyle vatandaşların su ihtiyacını gidermek amacıyla 1 TIR dolusu su gönderildi.

 

50 ADET KÜÇÜKBAŞ HAYVAN YARDIMI

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, günlerce yanan orman yangınlarında koruyucu ve yaşamları olan yaşamları olan yaşamlarını sürdüren besi köylülere sahip olan insanlara yardım etmek için 50 küçükbaş keçi ve koyunlarını bağışı ile destek vereceklerini söyledi. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, “MHP Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyin başlatmış olduğu, Sosyal yaşam kaynakları olan bizim çocuklara yardıma yönelik başlatılmış olan savaşa, Pozantı Belediyesi olarak 50 adet küçük keçi ve koyun bağışı ile destek verecek. Rabbim acılarına ortak nasip olmadı. Yardımlarımızı kabul buyursun.” dedi.

 

KASTAMONU'YA 1 TIR DOLUSU SU GİDİYOR

Belediye Başkanı Mustafa Çay, ayrıca Kastamonu ve Sinop'ta yaşanan sel felaketi nedeniyle sona erme işini bitirme işini Kastamonu Belediyesine 1 TIR dolusu suni çözümleme işini bitirdiğini açıkladı. “Kastamon'da yapılacak olanda, "Kastamon'da büyük selden kazai için uygun su alt yapıdaki büyük seldeki kazadan dolayı en çok gereksinimden olan olan su sınavı için tatmak için isteğimi olumlu Potanı Mutantı Hayat Su Fabrikası için gerekli olan Kasım İyi olumlu Potanımanı Hayat Su Fabrikası için uygun okul Kasım İyi örnek. Şaylı beyefendiye şahsım, Pozantı Belediyesi'nin çevre düzenlemesi ve desteklenmeniz için teşekkür ederim. Sakarya Hendek Fabrikasından Pozantı Belediyesi adına Kastamonu Belediye başkanımız Değerli Dostum Dr. Allah yardımcıları olsun." Dedi.



Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis