Pozantı Belediyespor Gümbür Gümbür Geliyor

Pozantı Belediyespor Gümbür Gümbür Geliyor

Pozantı Belediyespor Gümbür Gümbür Geliyor

Adana Süper Amatör Ligi ekiplerinden Pozantı Belediyespor, yeni transferlerle takımını güçlendirdi.

Adana Süper Amatör Ligi’nin iddialı ekiplerinden Pozantı Belediyespor yeni transferlerle gücüne güç kattı. Pozantı Belediyespor Onursal Başkanı ve Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın belediyedeki makamında yapılan törende Aydın Kankılıç, Mehmet Emin Kaleağası, Samet Aladağ, Galip Karatosun ve Oğuz Gencerler ile anlaşma sağlandı.

Pozantı Belediye ve Pozantıspor Onursal Başkanı Mustafa Çay, yeni transfer edilen futbolculara hayırlı olsun dileğinde bulundu. Başkan Çay, “Pozantı Belediyespor olarak bugün gerçekleştirdiğimiz transferler ile Adana Süper Amatör Liginin hedefe oynayan takımlarından biri olarak sahada yerimizi alacağız. Bugün anlaşma yaptığımız futbolcu kardeşlerimiz; Aydın Kankılıç, Mehmet Emin Kaleağası, Samet Aladağ, Galip Karatosun ve Oğuzhan Gencerler’in katılımı ile daha da güçlenen kadromuz ligde başarılı olacağımıza inanıyorum.” dedi.

Adana Süper Amatör Ligi’de şampiyon olmak istediklerini belirten Başkan Çay, “Bizim hedefimiz iyi futbol sergilemenin yanı sıra şampiyon olmaktır. Ancak daha da önemlisi fair-play çerçevesinde mücadele etmek en öncelikli hedefimizdir. Bütün takımların da aynı amaç çerçevesinde centilmence mücadele etmelerini bekliyoruz. Pozantı Belediyespor’a yeni sezonda başarılar diliyoruz” diye konuştu.

TAKIM İLK İDMANINA ÇIKTI

Pozantı Belediyespor, Gökbez Mahallesindeki ilçe stadında ilk idmanlarına çıkarak yaklaşık 3 saat süren bir çalışma gerçekleştirdiler. Takımı yalnız bırakmayan Başkan Mustafa Çay, futbolculara bazı taktikler vererek başarılar diledi.



Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis