POZANTI İLÇEMİZ TÜM TÜRKİYE’DE TANINMAYA DEVAM EDİYOR

POZANTI İLÇEMİZ TÜM TÜRKİYE’DE TANINMAYA DEVAM EDİYOR

Pozantı, doğası ve coğrafi konumuyla Türkiye’nin en önemli yaşam merkezlerinden biri olduğunu her platformda göstermeye devam ediyor.

 

Öyle ki Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın son zamanlarda aşırı olarak Pozantı ve çevresini Türkiye’ye tanıtmaya verdiği değer, bu akşam bir kez daha gözler önüne serildi.

Ulusal bir yayın yapan TV kanallarından, TV 360 kanalında yayınlanan “Ben Bilirim” adlı yarışma programında Pozantı’mızın en ünlü yerlerinden bir tanesi olan “Belemedik Vadisi” soru cevabı olarak yöneltildi.

Yarışma programında sorulan soru da; “Adana’nın Pozantı ilçesinde, zengin doğa manzarasıyla bilinen Adana-Ankara tren yolunun geçtiği coğrafi oluşumdur.” Sorusunu yarışmacılar Belemedik Vadisi olarak bilmeye çalıştı.

TV kanalında Belemedik Vadisi cevabını tesadüfen gören ve yaptığı tanıtım çalışmalarının meyvesini aldığını bizzat gören Belediye Başkanı Mustafa Çay bu sevincini sosyal medya hesabından yazdığı şu cümlelerle paylaştı.

Başkan Mustafa Çay, “Bugünlere tanık olmakta varmış hamdolsun. Pozantı Belediyesi olarak Belemedik’te yaptığımız yatırımlar, tanıtımda ortaya koyduğumuz emek ile doğa ve fotoğraf festivalimiz, kamp alanlarımız bugün TV 360’da “Ben Bilirim” yarışma programının konusu olarak karşımıza çıktı. Ekranda sorulan soruda ilimizi, ilçemizi tanıtmış olmak ve cevap olarak Belemedik denilmesi, Türkiye’nin değişik yerlerinden ekran fotoğraflarıyla mesajlar almak, bizim ne kadar doğru bir iş yaptığımızı ve hedeflediğimiz güzelliklerin mükâfatını aldığımızı gösteriyor çok şükür.” Dedi.


Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis